Info fra vores nye formand

For cirka en uge siden fratrådte Torben som formand for KHIF og gav sikkert os alle lidt svedige hænder ved tanken om, hvordan tingene nu skulle køre herfra. Jeg har i hvert fald brugt denne ugen til at tænke en del over, hvordan vi bedst muligt kommer i gang, og hvad der må være målet for 2018. I den proces er det derfor også utrolig privilegeret at vide, at der sidder så mange dygtige ledere og trænere i alle underafdelingerne af KHIF. Et af beviserne på dette kom klart til syne, da jeg var nede og se de mange idrætsudøvere blive hædret til Lejres uddeling af Idrætspriser sidste weekend. Jeg føler mig derfor tryg ved at tage over efter Torben, for KHIF er allerede i trygge hænder! At underafdelingerne fungerer godt er selvfølgelig fundamentet i hele foreningen, men vi må ikke glemme den værdi, der kan ligge i tværgående aktiviteter og indsigten i hinandens særegne forcer. Jeg vil altid arbejde på at sikre de bedste betingelser indenfor hver enkelt idrætsgren, men er samtidig meget fokuseret på, at den samhørighed og mangfoldighed som KHIF repræsenterer skal bruges så aktivt som muligt. Jeg tror derfor også, at vi gennem øget tværgående aktiviteter kan løfte KHIF til noget endnu større, til gavn for en bred vifte af borgere i Kirke Hyllinge og omegn, ja i nogen tilfælde måske endda udenfor kommunens grænser.

Jubilæum 2009

Kirke Hyllinge IF har afholdt sit 50 års-jubilæum, lørdag den 5. December 2009

Kirke Hyllinge har afholdt sin jubilæumsreception i anledning af 50-året for idrætsforeningens etablering i Kirke Hyllinge Hallen. Hallen var i den forbindelse delt op til lejligheden, således at halvdelen fortsat var i brug håndboldafdelingens tumlingehold.

Vi havde dækket op i resten af hallen med borde og en nostalgisk udstilling fra de forskellige afdelinger udvikling gennem årene – mange sjove billeder og gamle udgivelser, som en del af de besøgene kunne genkende sig selv i.

Besøgene fra naboforeninger, foreninger vi har samarbejde med omkring erfaringsudveksling og flere repræsentanter fra kommunen samt ikke mindst repræsentanter for vores afdelinger var med til at skabe rammerne for en god dag i hallen.

Torben Olsen holdt foreningens jubilæumstale efterfulgt af flere gode indlæg fra bla. Borgmester Flemming Jensen og kommunalpolitiker og mangeårigt medlem af foreningen Henning Nielsen.

Der var på dagens taler opbakning til et projekt om en ekstra hal ved Kirke Hyllinge Hallen, som foreningen har haft liggende siden 2004 til vores 1800 medlemmer. Lejre Kommune gav blandt andet et bidrag til spaden der kunne tage det første spadestik på projektet.

Vores forening har i dag 10 aktive afdelinger og er blevet så stor at vi har været nødt til at få ekstra haltid i Bramsnæsvighallen og Multisal i forsøget på at kunne tilbyde alle medlemmer en tilfredsstillende træningstid i vinterperioden.

På vores jubilæumsdag havde foreningen ligeledes mulighed for at rose og fejre vores formand Torben Olsen, der har været formand i 30 år. Torben har været aktiv i foreningen siden barnsben og har været med i foreningsarbejde fra sin tidlige ungdom. Stort kendskab og interesse i de politiske udfordringer som foreningslivet arbejder med har bla givet en post i Folkeoplysningsudvalget gennem flere perioder. Torben er fortsat en katalysator for mange af foreningens fællesaktiviter som halfester, plastikmand samt tøndeslagning.

Lyndby Koret underholdt på dagen med flere julesange.

    

Se flere billeder fra vores arrangement her

Se også billeder fra Chris McDonalds besøg i Hallen

Badmintons jubilæums-arrangement – kig her

 

KHIF har i 2009 udgivet et større jubilæumsskrift.

Denne udgivelse har kun været muligt efter en stor indsats

Fra mange energiske hjælpere og ikke mindst vores grafikere:

Produktion: KLS Grafisk Hus, Jernholmen 42A, 2650 Hvidovre, Tlf. 36 34 29 00

Se bladet her:   JubilaeumsskriftKHIF2009

Leave a reply

Your email address will not be published.