Nye takster for godtgørelse

https://www.dgi.dk/foreningsledelse/drift/oekonomi/artikler/takster-for-skattefri-godtgoerelse-til-uloennede

Historie

Kirke Hyllinge Idrætsforenings historie

Kirke Hyllinge Idrætsforening blev dannet 1959 som en sammenlægning af Kyndeløse Skytte-, Gymnastik- og Idrætsforening (Kreds 32), Fodboldklubben Frem og Store Karleby Gymnastikforening.
Kreds 32, som blev oprettet ca. 1880, var den ældste af foreningerne.

Da KHIF blev dannet i 1959 var der én bestyrelse, som tog sig af alle foreningens aktiviteter, som var amatørteater, fodbold, gymnastik, skydning og sommerhåndbold (udendørs).

I 1972 blev foreningen delt op i afdelinger med hver sin generalforsamling, bestyrelse og egen økonomi – altså den struktur, foreningen har i dag.

På det tidspunkt var aktiviteterne placeret følgende steder: – Amatørteater i Karleby Forsamlingshus – Fodbold på Idrætspladsen i Kirke Hyllinge (Stationsvej) – Gymnastik i Kirke Skoles gymnastiksal – Skydning i skydekælderen i Kirke Hyllinge Skole (60’er bygningen) om vinteren og på Sæby-Gershøj SG&I’s anlæg på Elverdamsvej – der hvor KHIF’s anlæg nu ligger – Håndbold på Idrætspladsen i Kirke Hyllinge

I 1974 blev Kirke Hyllinge Hallen indviet, og det resulterede i en kraftig udvidelse af aktivitetsniveauet.
Ny aktiviteter blev badminton, (inde)håndbold og indefodbold. Skytterne fik bedre forhold i den nye skydekælder under hallen.

I 1979 kom IM/Trim og Tennis til.

Kommunen anlagde 2 tennisbaner ved idrætspladsen, og de blev få år senere suppleret med et klubhus.

 

Her er nogle links til

  • Klubblade
  • jubilæumsbog
  • Halfester
  • Billeder
  • Sjove historier

Leave a reply

Your email address will not be published.