Seneste referat fra Hovedbestyrelsen

Vi har nu lagt seneste referat af HB møde på hjemmesiden (anonymiseret)

Historie

Kirke Hyllinge Idrætsforenings historie

Kirke Hyllinge Idrætsforening blev dannet 1959 som en sammenlægning af Kyndeløse Skytte-, Gymnastik- og Idrætsforening (Kreds 32), Fodboldklubben Frem og Store Karleby Gymnastikforening.
Kreds 32, som blev oprettet ca. 1880, var den ældste af foreningerne.

Da KHIF blev dannet i 1959 var der én bestyrelse, som tog sig af alle foreningens aktiviteter, som var amatørteater, fodbold, gymnastik, skydning og sommerhåndbold (udendørs).

I 1972 blev foreningen delt op i afdelinger med hver sin generalforsamling, bestyrelse og egen økonomi – altså den struktur, foreningen har i dag.

På det tidspunkt var aktiviteterne placeret følgende steder: – Amatørteater i Karleby Forsamlingshus – Fodbold på Idrætspladsen i Kirke Hyllinge (Stationsvej) – Gymnastik i Kirke Skoles gymnastiksal – Skydning i skydekælderen i Kirke Hyllinge Skole (60’er bygningen) om vinteren og på Sæby-Gershøj SG&I’s anlæg på Elverdamsvej – der hvor KHIF’s anlæg nu ligger – Håndbold på Idrætspladsen i Kirke Hyllinge

I 1974 blev Kirke Hyllinge Hallen indviet, og det resulterede i en kraftig udvidelse af aktivitetsniveauet.
Ny aktiviteter blev badminton, (inde)håndbold og indefodbold. Skytterne fik bedre forhold i den nye skydekælder under hallen.

I 1979 kom IM/Trim og Tennis til.

Kommunen anlagde 2 tennisbaner ved idrætspladsen, og de blev få år senere suppleret med et klubhus.

 

Her er nogle links til

  • Klubblade
  • jubilæumsbog
  • Halfester
  • Billeder
  • Sjove historier

Leave a reply

Your email address will not be published.